Guild Wars 2 lanceert ‘Great MMO Migration’

Guild Wars 2 lanceert ‘Great MMO Migration’

NCSOFT en ArenaNet kondigen ‘The Great MMO Migration’ aan om nieuwe spelers richting de wereld van de populaire game te trekken. De actie nodigt spelers uit om deel te nemen aan een heuse videowedstrijd waarbij je kans maakt op één van de duizenden (!) te vergeven exemplaren van Guild Wars 2. Iedereen wint, aldus de makers.

Daarnaast komen NCSOFT en ArenaNet ook met een stevige prijsdaling waardoor nieuwe spelers de game aan kunnen schaffen met veertig procent korting. Tot drie december kunnen spelers gratis migreren naar de online spelwereld die Tyria heet. Samen met nieuwe online vrienden op dezelfde server kun je het avontuur aangaan. Elke nieuwe speler krijgt een ‘Letter of Influence’, een kostbaar item in het spel dat ervoor gaat zorgen dat jij als speler de Guild waar je in terecht komt kunt belonen.
Wil je mee doen aan ‘The Great MMO Migration’? Dat kan op verschillende manieren:

– Video Contest – Door een filmpje van dertig seconden te maken waarbij je “The Guild Wars 2 Oath” ten gehore brengt in een publieke locatie kun je één van de vijfduizend exemplaren van Guild Wars 2 winnen. Het gaat hier om de Heroic Edition van de game. De tekst en uitleg kun je op deze speciale website vinden.

I, [naam], renounce [adjectief] games and pledge my allegiance to Guild Wars 2.
I likewise declare my freedom from [noun] subscription fees!
That I turn my back forever on [noun] which is/are totally [adjectief].
That I will take up arms to defend the [noun] and crush evil with my [noun].
I take this oath to Guild Wars 2 freely, without [noun] because I am [noun].

– Veertig procent korting – Doordat de game momenteel extra goedkoop is, kun je voor een lagere prijs de Online wereld van Tyria betreden. Wanneer je dit voor 3 december doet maak je kans op de Heroic Edition van de game, alsook de Digital Deluxe Edition, zoals hier te zien is.

We wensen je veel succes!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.