Guild Wars 2 toernooi gaat wereldwijd op Gamescom

Guild Wars 2 toernooi gaat wereldwijd op Gamescom

NCSOFT en ArenaNet kondigen aan dat Gamescom 2014 de locatie is voor het eerste Guild Wars 2 International All-Stars Tournament, waarbij spelers uit Noord-Amerika, Europa en China het tegen elkaar opnemen. Dit PvP toernooi is de eerste echte wereldwijde competitie, omdat spelers uit China worden uitgenodigd, waar ArenaNet en de Chinese game-uitgever KongZhong de game afgelopen mei lanceerden.

NCSOFT en ArenaNet werken samen met Twitch, ’s werelds grootste videoplatform en community voor gamers, voor de streaming van de International All-Stars Tournament op Gamescom, dat plaatsvindt van 14 – 17 augustus in de Koelnmesse in Keulen, Duitsland. Er zijn dagelijks wedstrijden te zien op de vloer bij de Twitch stand en de wedstrijden worden live uitgezonden op zowel het Twitch hoofdkanaal op twitch.tv als het Guild Wars 2 Twitch kanaal op twitch.tv/guildwars2.

Daarnaast nodigen NCSOFT en ArenaNet fans uit Europa en Noord-Amerika uit om te stemmen op de spelers die ze tegen elkaar willen zien strijden als All-Stars. Fans kunnen kiezen uit twee pools van 16 gekwalificeerde deelnemers uit elke regio, waarbij gestemd kan worden via de website van het toernooi, vanaf vandaag tot donderdag 17 juli. Voor China worden de spelers gekozen uit wekelijkse toernooien via KongZhong. Voor alle Guild Wars 2 All-Stars worden de reiskosten en accomodatie betaald om mee te strijden op het toernooi in Duitsland.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.