Seeds of Truth voor Living World van Guild Wars 2 nu beschikbaar

Seeds of Truth voor Living World van Guild Wars 2 nu beschikbaar

NCSOFT en ArenaNet brengen “Seeds of Truth” uit voor de Living World van Guild Wars 2. Deze aflevering gaat verder met het tweede seizoen van Living World, waar spelers en wereldleiders van Tyria verzeild zijn geraakt in een escalerende oorlog met de Elder Dragon Mordremoth.

In “Seeds of Truth” werken spelers samen met Tyria’s leiders om Caithe te vinden. De Sylvari, die zij als een van henzelf beschouwden, ging er echter vandoor met het legendarische drakenei, dat hun enige hoop was om Mordremoth te verslaan. Het volgen van Caithe’s spoor neemt spelers mee op een bijzonder en donker pad, waar ze nieuwe geheimen ontdekken in de Living World saga. Ervaar spannende nieuwe gameplay in de Silverwastes map en breid de collectie nieuwe wapenuitrusting verder uit.
Aanstaande vrijdag 5 december vindt de finale van de World Tournament Series plaats in Beijing. Top teams uit Europa, China en Noord-Amerika strijden om $50.000. De Engelstalige uitzending van het event begint vrijdag 5 december om 10:00 uur (lokale tijd) en is te volgen via het officiële Guild Wars 2 Twitch kanaal.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.