Guild Wars 2: Twilight Assault aangekondigd

Guild Wars 2: Twilight Assault aangekondigd

Lionguard inlichtingendiensten hebben herhaaldelijk verdachte activiteiten waargenomen in Caledon Forest. Iemand zorgt voor nieuwe problemen vanuit de Twilight Arbor. Caithe, de sylvari heldin, maakt zich zorgen. Ze heeft dappere strijders nodig die haar helpen te infiltreren in de Arbor om de zaken recht te zetten. Beantwoord jij haar verzoek? NCSOFT en ArenaNet onthullen vandaag Twilight Assault, de nieuwste update voor Guild Wars 2, welke vanaf dinsdag 1 oktober live in de game komt.

Naast het hoofdevent bevat de update een nieuw Level 80 Path in Twilight Arbor. Spelers kunnen met elkaar en Caithe samenwerken om een geheime verborgen locatie te vinden waar zij het opnemen tegen bewakers, valstrikken ontwijken en de strijd aangaan met het monster in het hart van de vesting. Daarnaast start op vrijdag 4 oktober het eerste seizoen van de World vs. World competitie, welke tot maandag 21 november duurt. Spelers kunnen met elkaar samenwerken om te bepalen welke wereld het beste is. Maar dat is nog niet alles: de update bevat ook nieuwe Achievement Rewards, Exotic Nightmare Weapons en Aether Chests.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.