ArenaNet kondigt Mist Champions aan voor Guild Wars 2: Heart of Thorns

ArenaNet kondigt Mist Champions aan voor Guild Wars 2: Heart of Thorns

ArenaNet heeft Mist Champions aangekondigd, een gloednieuw element voor de Stronghold PvP modus in Guild Wars 2: Heart of Thorns. Stronghold brengt een nieuwe competitieve ervaring naar Guild Wars 2 en introduceert een PvP modus, rijk gevuld met buit. Spelers vechten als piraten of ridders die de vijandelijke linies infiltreren en de vijandelijke Lord proberen te vermoorden.

De aanvulling van Mist Champions verandert de gameplay die bij deze machtsstrijd hoort fundamenteel, nu strijders zeer gespecialiseerde kampioenen kunnen kopen die men kan oproepen om het tij in de strijd te keren. Mist Champions geeft spelers drie opties om uit te kiezen, allen met verwoestende superwapens tot hun beschikking:

• Turai Ossa – Savour of Elona: Deze door de strijd geharde krijger kan een beschermende barrière voor de verdediging van spelers en hun Lord oproepen.
• Nika – Obsidian Flame Assassin: Guild Wars fans die de game al lang spelen kunnen zich deze held herinneren van een andere uitbreiding, Guild Wars: Factions. Nika heeft de handige mogelijkheid om een heel team en hun Lord, in een keer, in stealth modus te brengen.
• Grymm Svaard – Sailor and Sword-for-hire: Grymm, ondersteund door zijn schip Nomad II, heeft de mogelijkheid om cannon barrages te sturen. Deze kanonnen verbranden en slaan alle vijanden neer die zij raken.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.