ArenaNet onthult de elite specialisatie voor The Revenant in Guild Wars 2: Heart of Thorns

ArenaNet onthult de elite specialisatie voor The Revenant in Guild Wars 2: Heart of Thorns

Fans hebben na de aankondiging van Guild Wars 2: Heart of Thorns van ArenaNet de invoering van het nieuwe beroep, The Revenant, snel omarmd als een van de meest spannende nieuwe features in de uitbreiding. Nu onthult ArenaNet eindelijk de elite specialisatie voor The Revenant; The Herald.

The Revenant is geïntroduceerd in de Tyrian overlevering met de terugkeer van Rytlock, die opduikt na zijn eerdere verdwijning in de mist en de mogelijkheid bezit om krachten van legendes in Guild Wars te gebruiken. De elite specialisatie van The Revenant past bij de krachten van de legendarische draak van Tyria, Glint.

In de oorspronkelijke Guild Wars campaign, waar spelers Glint ontmoeten, moesten ze het opnemen tegen de zes facetten van de draak voordat ze haar konden bereiken. De Herald voegt vaardigheden toe aan The Revenant die alle zes facetten van de draak vertegenwoordigen. Het geef The Revenant ook een schild met skills die voorziet in healing en boons, samen met een nieuwe Legendary Dragon Stance. Kortom, The Herald is een ondersteuning die gebruik maakt van boons, utility en defence skills om bondgenoten te beschermen en vijanden te domineren.

In aanvulling op de onthulling van The Herald geeft ArenaNet voor het eerst details vrij over de onderwater wapens en mogelijkheden van The Revenant. Details hierover zijn beschreven in de blogpost van game designer Roy Cronacher.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.