ArenaNet onthult de Reaper voor Guild Wars 2: Heart of Thorns

ArenaNet onthult de Reaper voor Guild Wars 2: Heart of Thorns

ArenaNet onthult de Reaper, de elite specialisatie voor Necromancers, en tevens de derde in een serie van in totale negen elite specialisaties in Guild Wars 2: Heart of Thorns. Een van de belangrijkste toevoegingen van de Reaper aan de Necromancers specialisatie heeft specifiek te maken met het beroep, een echte hands-off damage dealer. Necromancers maken gebruik van verschillende health-zapping vaardigheden en minions om het vuile werk voor hen op te knappen. De Reaper elite specialisatie verandert dit en geeft ze de mogelijkheid om zichzelf te bewapenen met krachtige greatswords, waarmee ze kleine vijandelijke groepen met slechts een paar uithalen kunnen vernietigen. De destructieve etherische vorm van de Necromancer, bekend als ‘The Death Shroud’, krijgt ook een upgrade met verschillende nieuwe 1-op-1 gerichte vaardigheden, door het gebruik van een nieuwe, griezelige zeis.

ArenaNet laat live gameplay van deze specialisatie voor het eerst zien in Points of Interest, vanavond om 21:00 uur op het officiële Guild Wars 2 Twitch kanaal.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.