Eerste details beta weekend Guild Wars 2: Heart of Thorns

Eerste details beta weekend Guild Wars 2: Heart of Thorns

NCSOFT en ArenaNet hebben meer informatie onthuld over het eerste Beta Weekend Event voor Guild Wars 2: Heart of Thorns, dat samenvalt met Gamescom 2015.

De studio geeft tijdens Gamescom een preview waarin een gedeelte van de content wordt getoond die speelbaar is tijdens de beta test. De demo start op de openingsdag van Gamescom, woensdag 5 augustus, en loopt tot zondag 9 augustus, als de show eindigt. ArenaNet werkt samen met Twitch tijdens Gamescom en heeft demostations beschikbaar voor alle bezoekers van de Switch booth.

Voor het Beta Weekend Event krijgen spelers die Guild Wars 2: Heart of Thorns hebben aangeschaft, toegang tot alle content in de beta test met hun bestaande Guild Wars 2 accounts, vanaf vrijdag 7 augustus tot en met maandag 10 augustus. ArenaNet heeft toegang tot de Beta Weekend Events aangekondigd als een van de voordelen voor iedereen die de pre-purchase editie van Guild Wars 2: Heart of Thorns, de uitbreiding van Guild Wars 2, heeft gekocht. Tijdens deze eerste test hebben spelers de kans om de eerste delen in het verhaal, in de Heart of Maguuma Jungle, van deze uitbreiding zelf te ervaren. Daarnaast kunnen ze meedoen aan een playtest voor de Revenant, een gloednieuw beroep waarmee spelers hun personages nieuwe vaardigheden en wapens uit de Tyrian geschiedenis kunnen aanmeten. Spelers zijn tijdens de beta test ook de eersten die de nieuwe elite specialisaties kunnen uitproberen, waarmee nieuwe wapens en skills worden geïntroduceerd voor ieder beroep in de game.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.