ArenaNet kondigt The Tempest aan voor Guild Wars 2: Heart of Thorns

ArenaNet kondigt The Tempest aan voor Guild Wars 2: Heart of Thorns

ArenaNet heeft vandaag The Tempest aangekondigd, de elite specialisatie voor het elementalist beroep in Guild Wars 2: Heart of Thorns. The Tempest stelt spelers in staat om de elementen te gebruiken met een groot aantal nieuwe skills en een nieuw wapen – the warhorn.

ArenaNet Game Designer Karl McLain onderzoekt de kracht en diversiteit van deze nieuwe elite specialisatie, en bespreekt hoe het tot leven kwam tijdens de ontwikkeling van Guild Wars 2: Heart of Thorns, in een nieuwe blog op de officiële Guild Wars 2 website.

Tempest is een close-range specialisatie die schade, heling en ondersteunende vaardigheden bevat, waaronder ‘Eye of the Storm’, waarmee spelers een storm kunnen oproepen over hun karakter en bondgenoten. Eye of the Storm beïnvloedt iedereen die dichtbij staat en geeft supersnelheid voor een korte periode; er is ook ‘Aftershock’, een vaardigheid die vijanden dichtbij verlamt met grootste aardse kracht.

The Tempest bezit ook de Overload vaardigheid waarmee spelers de krachten van vuur, water, lucht of aarde kunnen oproepen waar de spelers en bondgenoten van kunnen profiteren, afhankelijk van hun afstemming. Meer details over deze skills en hoe spelers het warhorn wapen kunnen gebruiken staat beschreven in de officiële developer blog.

ArenaNet toont een eerste in-game kijkje op de vaardigheden van The Tempest tijdens Points of Interest, met McLain en host Rubi Bayer, op vrijdag 24 juli om 21:00 uur via het officiële Guild Wars 2 Twitch kanaal.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.