ArenaNet onthult de Chronomancer, de eerste specialisatie voor Guild Wars 2: Heart of Thorns

ArenaNet onthult de Chronomancer, de eerste specialisatie voor Guild Wars 2: Heart of Thorns

Vandaag verblijdt ArenaNet Guild Wars 2 fans over de hele wereld met de onthulling van de eerste van in totaal negen elite specialisaties in Guild Wars 2: Heart of Thorns. Fans hebben al uitgebreid besproken welke elite specialisaties bij hun favoriete beroep toegevoegd moet worden. ArenaNet is nu begonnen met een serie onthullingen voor iedere specialisatie; compleet met showcase video’s, nieuwe gameplay details en blogs van de ontwikkelaars op de officiële website.

De Chronomancer is de eerste elite specialisatie die wordt onthuld, exclusief voor het Mesmer beroep. De volgende drie worden in de komende drie weken onthuld. Deze nieuwe gevechtsspecialisatie biedt unieke vaardigheden, middelen en mechanieken, waaronder de mogelijkheid om terug te gaan in de tijd. Deze is ingesteld om nieuwe lagen van strategische diepte toevoegen aan zowel PvE en PvP content. Het was een unieke uitdaging om een interpretatie van tijdmagie te vinden die past binnen de overlevering van Tyria en tegelijkertijd boeiende gameplay biedt. Net zoals de Mesmer een unieke kijk op de ‘spellcasting class’ is, doet de Chronomancer veel meer dan het verdelen van snelheid onder bondgenoten en vijanden vertragen. Deze specialisatie geeft spelers de mogelijkheid om alles stil te zetten en zelf terug te gaan in de tijd door gebruik te maken van hun capaciteiten.

Een nieuwe blog post van Game Designer Robert Gee geeft meer informatie over de nieuwe Chronomancer specialisatie en is hier te lezen. Fans kunnen meer informatie krijgen over deze vaardigheden en hoe deze specialisatie de status quo verandert, door de Chronomancer in actie te zien in de Points of Interest aflevering van deze week met gloednieuwe live gameplay van de nieuwe specialisatie. Points of Interest is te zien op het Guild Wars 2 Twitch kanaal op vrijdag 1 mei om 21:00 uur.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.