ArenaNet onthult de Ventari, een nieuwe specialisatie voor Guild Wars 2: Heart of Thorns

ArenaNet onthult de Ventari, een nieuwe specialisatie voor Guild Wars 2: Heart of Thorns

Vandaag heeft ArenaNet Ventari onthuld, een nieuwe legende voor het ‘revenant’ beroep die debuteert in Guild Wars 2: Heart of Thorns. De nieuwe legende introduceert een ondersteunende speelstijl die de grenzen van helende vermogens verlegt en vaardigheden introduceert die op Ventari’s tablet zijn gebaseerd.

Een van deze skills is de vaardigheid van Ventari om een staf te gebruiken als wapen voor hand-tot-hand gevechten. Dit is voor het eerst mogelijk in Guild Wars 2. Als geheel is de Ventari legende meer gericht op het voorkomen van schade dan directe aanvallen, passend bij het thema van de legende.

De tablet is een belangrijk onderdeel voor de Ventari legende. Revenants moeten de tablet opdrachten geven en met bondgenoten communiceren om alle vaardigheden van Ventari ten volle te benutten. ArenaNet vertelt meer over de nieuwe Ventari legende in een blogpost van Game Designer Roy Cronacher. Je kunt de blogpost hier lezen.

ArenaNet toont het eerste kijkje op de Ventari in de game met Roy Cronacher en host Rubi Bayer van Points of Interest. Deze aflevering is vrijdag 5 juni om 21:00 uur te zien via het officiële Guild Wars 2 Twitch kanaal.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.