ArenaNet onthult de Dragonhunter voor Guild Wars 2: Heart of Thorns

ArenaNet onthult de Dragonhunter voor Guild Wars 2: Heart of Thorns

ArenaNet onthult de Dragonhunter specialisatie, de tweede in de serie van in totaal negen geavanceerde karakter specialisaties in Guild Wars 2: Heart of Thorns. Er is een speciale skill video vrijgegeven waarin de nieuwe specialisatie in actie te zien is.
De Dragonhunter specialisatie brengt spannende nieuwe gameplay naar het Guardian beroep zodra de uitbreiding beschikbaar is. De Dragonhunter is een woeste big-game jager gespecialiseerd in ranged combat en ondersteuning op de achterlinie. De Dragonhunter’s ‘Spear of Justice’ is een van de vele nieuwe vaardigheden die de manier waarop het Guardian beroep opereert verandert. Hiermee kan de speler vijanden op een bepaald punt op grond houden zodat ze binnen het bereik van de aanvallen blijven. Een andere vaardigheid is ‘Wings of Resolve’ waarmee spelers de mogelijkheid krijgen om vleugels van licht te laten groeien waarmee ze zich snel in de strijd kunnen mengen, bondgenoten kunnen helen en vijanden beschadigen tijdens de landing.

Fans kunnen de eerste live gameplay beelden van deze specialisatie bekijken tijdens een speciale aflevering van ArenaNet’s livestream show Ready Up, vandaag om 21:00 uur op het officiële Guild Wars 2 Twitch kanaal.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.