Guild Wars 2: Tower of Nightmares onthuld

Guild Wars 2: Tower of Nightmares onthuld

Nieuwe problemen doemen op in Kessex Hills. Zorgvuldig verborgen door magie hebben de Krait onvermoeibaar gewerkt aan een nieuwe terreur die niet eerder in Tyria heeft plaatsgevonden. Marjory Delaqua en Kasmeer Meade onderzoeken het illusoire gordijn dat een deel van het Viathan Lake afsluit en ze hebben je hulp nodig! Welke geheimen gaan er schuil achter de sluier? NCSOFT en ArenaNet onthullen vandaag officieel Tower of Nightmares, de nieuwe release voor Guild Wars 2 die dinsdag 29 oktober live gaat.

Naast het main event zijn er twee nieuwe rewards beschikbaar in deze release:
Antitoxin Spray – Bereid je voor op het gevecht met een nieuwe universal healing skill! Een dosis van deze vooraanstaande Antitoxin Spray reinigt jezelf en al je bondgenoten in jouw nabijheid van gif, kwelling, verwarring en giftige stoffen. Deze skill is beschikbaar voor characters van alle professies.

Krait Obelisk Shard – Rond de Tower of Nightmares meta achievement af om een Krait Obelisk Shard in ontvangst te nemen, die dient als een krachtige plek om een skill point te verdienen of de Quartz Crystals op te laden!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.