Cutthroat Politics aangekondigd voor Guild Wars 2

Cutthroat Politics aangekondigd voor Guild Wars 2

Ervaar de scherpe randjes van de politiek in de nieuwste update, Cutthroat Politics, van ArenaNet voor Guild Wars 2, welke 23 juli live gaat. Deze update komt met een spannende twist: spelers zorgen, aan de hand van hun stemmen, voor permanente veranderingen in de wereld van Tyria.

In Cutthroat Politics ligt een vacante zetel binnen de Captain’s Council van Lion’s Arch voor het grijpen, en twee machtige figuren zijn naar voren gekomen als belangrijkste kandidaten. Spelers kunnen de oorlogsheld Ellen Kiel steunen, of de vooraanstaande koopman Evon Gnashblade de zetel laten innemen en een lucratieve handelsovereenkomst sluiten met de koopmannen van het ‘Zephyr Sanctum’.

Dit is de tweede update sinds ArenaNet een tweewekelijks update schema heeft bevestigd, waarmee uiting wordt gegeven aan de toewijding van de studio om content beter en sneller aan te bieden, dan welke Westerse concurrent ook.

Cutthroat Politics biedt ook nieuwe evenementen, beloningen en opties. Ga voor meer details en individuele campagnes van Ellen en Evon naar de release pagina.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.