ArenaNet biedt uitgebreide gratis trial en tijdelijke prijsverlaging Guild Wars 2

ArenaNet biedt uitgebreide gratis trial en tijdelijke prijsverlaging Guild Wars 2

ArenaNet, ontwikkelaar van de populaire Guild Wars franchise en NCSOFT kondigen vandaag een uitgebreide gratis trial en speciale aanbieding aan voor Guild Wars 2, de veel geprezen massively multiplayer online role-playing game, die 27 september start. Deze actie stelt spelers in staat om de game gedurende zeven dagen gratis te ervaren en deze tijdelijk voor een historisch lage prijs te kopen.

De gratis trial is beschikbaar voor spelers uit Noord Amerika en Europa en start op vrijdag 27 september om 09:01 uur en eindigt op 4 oktober om 08:59 uur. Spelers kunnen gratis een proefaccount aanmaken via https://register.guildwars2.com/trial.

Naast de trial biedt ArenaNet, in de periode van vrijdag 27 september 09:01 uur tot maandag 7 oktober 8:59 uur, Guild Wars 2 aan voor de laagste prijs ooit. Spelers kunnen de Digital Heroic Edition kopen voor €31,99 via https://buy.guildwars2.com. In tegenstelling tot andere games in dit genre wordt er geen abonnementsgeld gevraagd.

ArenaNet vierde recentelijk het succesvolle eerste jaar van Guild Wars 2. In dit jaar verwierf de game de status van snelst verkopende MMORPG in Europa en Noord-Amerika, met meer dan 3 miljoen verkochte exemplaren in de eerste 9 maanden sinds release, en werden de ontwikkelaars gewaardeerd vanwege het tweewekelijks ontwikkelen van spannende nieuwe content voor de spelers, iets dat ongekend is voor Westerse standaarden. De meest recente update, Tequatl Rising, is vorige week live gegaan in de game en biedt een epische boss fight waarbij spelers in grote groepen moeten samenwerken en gebruik moeten maken van creativiteit, strategie en vaardigheid om de vijand te verslaan.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.