Snel spelen tijdens installatie op PlayStation 4

Snel spelen tijdens installatie op PlayStation 4

We weten dat je op de nieuwe PlayStation 4 al met een game kunt gaan spelen terwijl deze nog aan het installeren is. Klinkt leuk, maar hoe lang moet de game dan alsnog installeren? Gamers zijn niet de meest geduldige mensen op momenten dat die ene toffe game in de console zit. Je wil natuurlijk meteen aan de slag! Kotaku neemt de proef op de som en heeft een stopwatch naast de console gelegd. Hierdoor hebben ze de precieze tijden die jij moet wachten terwijl de game aan het installeren is, voordat jij mag spelen.

Knack: 0.32
Killzone: Shadow Fall: 0:38
Battlefield 4: 0:42
Injustice: Gods Among Us: 0:28
Just Dance 2014: 0:24
Madden 25: 0:23
Assassin’s Creed 4: 0:13

Zoals je ziet is Battlefield 4 de game waar je het meest ‘lang’ op moet wachten. De game moet een volle 42 seconde installeren voordat jij kunt spelen. De PlayStation 4 zorgt er dus snel voor dat jij kunt spelen. Kanttekening is wel dat je nog niet met de multiplayer van diverse games aan de slag kunt gaan, daarvoor moet de game helemaal ge├»nstalleerd zijn.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.