Solo: A Star Wars Story content voor Star Wars Battlefront II verschijnt op 12 juni

Star Wars Battlefront 2

PC PlayStation 4 Xbox One
8.4

Sterk

8.2

User Avg

Solo: A Star Wars Story content voor Star Wars Battlefront II verschijnt op 12 juni

Solo: A Star Wars Story content voor Star Wars Battlefront II verschijnt op 12 juni

Hij is een gokker, een coureur, een piloot, en een onverwachte held in-wording. Het is tijd dat de jonge Han Solo zijn weg vindt naar Star Wars Battlefront II. Vanaf 12 juni kunnen spelers nieuwe content spelen die geïnspireerd is door de recente film Solo: A Star Wars Story. Deze content bevat onder andere:

Nieuwe locatie Kessel: De beruchte coaxium-mijnen van de planeet Kessel zullen beschikbaar zijn in allerlei game modes, zoals Blast, Hero Showdown, Heroes tegen Villains vs. Extraction.

Extraction-modus: Deze populaire modus die het eerst te zien was in Star Wars Battlefront Outer Rim komt terug. In Extraction moet een team infiltreren en een belangrijke lading ophalen en ermee ontsnappen terwijl ze vijandelijke troepen bevechten. Spelers spelen in deze asymmetrische en intense modus als aanvallers of verdedigers.

Lando’s Millennium Falcon: Maak een ritje met de Millennium Falcon voordat Han Solo hem won met een potje sabac.

Nieuwe verschijningen: Vecht mee met nieuwe verschijningen voor Han Solo, Lando Calrissian en Chewbacca, die alle drie nauwkeurig nagemaakt zijn op basis van hun uiterlijk in Solo: A Star Wars Story.

De content zal geheel gratis zijn.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.