Imperial Edition van The Elder Scrolls Online gelekt

Imperial Edition van The Elder Scrolls Online gelekt

Amazon heeft de eerste afbeelding online gezet van de Imperial Edition die gaat verschijnen voor The Elder Scrolls Online. Het was niet de bedoeling dat het al gebeurde, de officiële aankondiging moet nog komen. We weten nu wat er in gaat zitten. Interessant is dat je met deze versie van de game een tiende speelbare ras gaat krijgen, de Imperial.

Naast een speciale verpakking in de vorm van een steelcase, krijg je een beeldje van Molag Bal, de kaart van de wereld Tamriel en de Emperor’s Guide to Tamriel, een boek met teksten en plaatjes van de scholier Flaccus Terentius. Daarnaast zullen er ook digitale extra’s in het pakket te vinden zijn. Zo krijg je een wit paard, een Mudcrap als huisdier en de ringen van Mara. De prijs is nog niet bekend.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.