The Elder Scrolls Online een half jaar later naar de console

The Elder Scrolls Online een half jaar later naar de console

Update:
Het gerucht dat we vanmorgen voor je hadden blijkt waar te zijn. Bethesda heeft tegenover OXM laten weten dat The Elder Scrolls Online inderdaad een half jaar later gaat verschijnen op Xbox One en PlayStation 4. Wel is er een speciaal programma in het leven geroepen. Wanneer je de game voor het einde van juni koopt voor de PC of Mac, kun je gratis je personages overzetten naar de consoleversie wanneer deze verschijnen. Daarnaast krijg je die versie met korting.

Origineel bericht:
Definitief is het niet, maar het gerucht dat via Reddit op gang is gekomen spreekt over het feit dat The Elder Scrolls Online op de consoles een half jaar later gaat verschijnen. Volgens iemand op de website had Bethesda op de FAQ-pagina van de game het volgende bericht staan. Hij heeft het snel kunnen kopiëren voordat het weer verdween.

While it has become clear that our planned June release of the console versions isn’t going to be possible, we have made great progress, we have concluded that we’ll need about six more months to ensure we deliver the experience our fans expect and deserve.

Hoewel het bericht dus verdwenen is van de website, is het via de cache van Google nog altijd te vinden. We wachten op een bevestiging.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.