Speel The Elder Scrolls Online zonder PlayStation Plus

Speel The Elder Scrolls Online zonder PlayStation Plus

Wanneer je The Elder Scrolls Online gaat spelen zal er maandelijks geld betaald moeten worden om toegang te krijgen tot de game. Op de PlayStation 4 is het niet anders. Niet eerlijk, vonden veel mensen. Je mag immers ook al betalen voor PlayStation Plus. Nu heeft ZeniMax Online Studios laten weten dat je geen PlayStation Plus nodig hebt om in de online werelden van The Elder Scrolls rond te lopen.

A PlayStation Plus membership is not required to play The Elder Scrolls Online. PS4 players will only be required to pay the same monthly subscription associated with The Elder Scrolls Online that PC and Mac users will pay — nothing more.

The Elder Scrolls Online is niet de eerste game die dit systeem gebruikt, ook Final Fantasy XIV: A Realm Reborn maakt het mogelijk om zonder PlayStation Plus online te gaan. Op de Xbox One is Xbox Live nog wel een vereiste naast het maandelijkse bedrag, maar Bethesda laat weten in overleg te zijn met Microsoft om ook hier zonder het abonnement op de service online te kunnen gaan.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.