Sorry zeggen in Hearthstone is niet meer mogelijk

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Mac Mobile PC
9

Geweldig

8.3

User Avg

Sorry zeggen in Hearthstone is niet meer mogelijk

Sorry zeggen in Hearthstone is niet meer mogelijk

De schrijver van dit stuk betrapt zich er vaker op; na het uitdelen van een flinke aanval in Hearthstone even de Sorry-emote aanklikken om je verontschuldiging aan te bieden. Uiteraard meen je er niets van, waardoor het des te leuker is. Toch heeft Blizzard besloten om ‘Sorry’ uit de game te halen. Nu update 5.0 live is, en het spel klaar is voor de release van Whispers of the Old Gods morgen, is Sorry vervangen door ‘Wow!’.

Het is nu dus mogelijk om je personage wow te laten roepen wanneer je tegenstander een verrassende aanval heeft gedaan, een bijzondere zet heeft gezet of, natuurlijk, wanneer jij die ene legendarische kaart speelt. Blizzard heeft geen reden gegeven waarom Sorry naar Wow! is veranderd. Misschien gebruikte de community het toch te sarcastisch? Sorry.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.