Soundtrack Middle-earth: Shadow of Mordor nu verkrijgbaar

Soundtrack Middle-earth: Shadow of Mordor nu verkrijgbaar

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt de release van de originele soundtrack aan van de veelgeprezen Middle-earth: Shadow of Mordor. Spelers kunnen zich onderdompelen in de wereld van Mordor met een epische en meeslepende 47-track originele score van de legendarische video game muzikale componisten Garry Schyman en Nathan Grigg. Schyman is een prijswinnende componist, die eerder aan veelgeprezen muziekstukken in gaming en film heeft gewerkt, zoals BioShock Infinite waarmee hij een British Academy of Film and Television award voor Best Original Music ontving. Grigg, een veteraan in de gameindustrie, composeerde de originele muziek voor meerdere Monolith games, waaronder F.E.A.R., Condemned, No One Lives Forever 2 en vele anderen.

De Middle-earth: Shadow of Mordor soundtrack is nu beschikbaar op iTunes.

Middle-earth: Shadow of Mordor biedt een dynamische game omgeving waar spelers, gedreven door wraak, Mordor naar hun hand zetten. De game begint in de nacht dat Sauron terugkeert naar Mordor en zijn Black Captains op brute wijze de Rangers van de Black Gate executeren. Spelers nemen de rol aan van Talion, een ranger die deze nacht zijn leven, zijn familie en alles wat hij lief heeft verliest. Uit de dood herrezen door de mysterieuze Spirit of Vengeance begint Talion aan een lange reis op zoek naar vergelding. Tijdens Talions tocht ontrafelen spelers het mysterie van de geest die hem in zijn macht heeft, ontdekken zij de oorsprong van de ‘Rings of Power’ en confronteren zij de ultieme vijand.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.