Nieuwe trailer onthuld voor Middle-earth: Shadow of Mordor

Nieuwe trailer onthuld voor Middle-earth: Shadow of Mordor

Warner Bros. Interactive Entertainment en Monolith Productions hebben vandaag de nieuwe trailer: Shadow of Mordor E3 CG Trailer: Gravewalker vrijgegeven. De trailer toont hoofdpersoon Talion op zijn zoektocht naar wraak, met aan zijn zijde de onsterfelijke ‘Wraith Spirit’ die door een onbreekbare vloek met hem verbonden is. Net als Talion is deze geestverschijning ook uit op wraak tegen Sauron en zijn duistere leger.
Middle-earth: Shadow of Mordor brengt een dynamische game omgeving waar de speler een persoonlijk plan voor wraak maakt, terwijl ze Mordor naar hun hand zetten. De game begint in de nacht van Saurons terugkeer naar Mordor, als zijn Black Captains de rangers van de Black Gate brutaal afslachten. Spelers nemen de rol aan van Talion, een ranger die alles verliest wat hem dierbaar is en vervolgens uit de dood opstaat door een mysterieuze ‘Spirit of vengeance’. Tijdens Talions persoonlijke wraaktocht ontrafelen spelers het mysterie van de geest die hem in zijn macht heeft, ontdekken zij de oorsprong van de ‘Rings of Power’ en confronteren zij de ultieme vijand. De game verschijnt 7 oktober 2014 voor PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.