Gratis content voor Middle-earth: Shadow of Mordor

Gratis content voor Middle-earth: Shadow of Mordor

Vandaag kondigt Warner Bros. Interactive Entertainmentde nieuwe, gratis Power of Shadow bundel aan voor Middle-earth: Shadow of Mordor. De bundel is vanaf nu verkrijgbaar voor Xbox One en binnenkort voor PlayStation 4 en Steam. Met de Power of Shadow bundel kunnen spelers het uiterlijk van Saurons angstaanjagende dienaar, de Black Hand, aannemen en hun aartsvijand verslaan door gebruik te maken van de nieuwe epische Runes of Power. De gratis Power of Shadow bundel bevat de volgende upgrades:

• Speel als de Black Hand van Sauron
• Epic Runes, waaronder:
o One with Nature – Immuniteit voor de gifaanvallen van Uruk Captains en Ghuls
o Ascendant – Dubbele focus tijd voor slow-motion gevechten
o Elven Grace – Betere verdediging die de schade van vijandelijke aanvallen halveert

Middle-earth: Shadow of Mordor biedt een dynamische game omgeving waar spelers, gedreven door wraak, Mordor naar hun hand zetten. De game begint in de nacht dat Sauron terugkeert naar Mordor en zijn Black Captains op brute wijze de Rangers van de Black Gate executeren. Spelers nemen de rol aan van Talion, een ranger die deze nacht zijn leven, zijn familie en alles wat hij lief heeft verliest. Uit de dood herrezen door de mysterieuze Spirit of Vengeance begint Talion aan een lange reis op zoek naar vergelding. Tijdens Talions tocht ontrafelen spelers het mysterie van de geest die hem in zijn macht heeft, ontdekken zij de oorsprong van de ‘Rings of Power’ en confronteren zij de ultieme vijand.

Middle-earth: Shadow of Mordor is nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC en vanaf 18 november voor PlayStation 3 en Xbox 360.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.