Middle-earth: Shadow of Mordor – Behind the Scenes met Troy Baker en Nolan North

Middle-earth: Shadow of Mordor – Behind the Scenes met Troy Baker en Nolan North

Vandaag geven Warner Bros. Interactive Entertainment en Monolith Productions een nieuwe trailer vrij waarin acteurs Troy Baker en Nolan North je meenemen voor kijkje achter de schermen bij Middle-earth: Shadow of Mordor.

In de Shadow of Mordor – Behind the Scenes Trailer: Troy Baker and Nolan North bespreken de mannen hun ervaringen tijdens het werken aan de nieuwe actie game en hoe de karakters Talion en The Black Hand tot leven zijn gebracht. Ook geven ze commentaar op hun onderlinge relatie.
Middle-earth: Shadow of Mordor biedt een dynamische game omgeving waar spelers, gedreven door wraak, Mordor naar hun hand zetten. De game begint in de nacht dat Sauron terugkeert naar Mordor en zijn Black Captains op brute wijze de Rangers van de Black Gate executeren. Spelers nemen de rol aan van Talion, een ranger die deze nacht zijn leven, zijn familie en alles wat hij lief heeft verliest. Uit de dood herrezen door de mysterieuze Spirit of Vengeance begint Talion aan een lange reis op zoek naar vergelding. Tijdens Talions tocht ontrafelen spelers het mysterie van de geest die hem in zijn macht heeft, ontdekken zij de oorsprong van de ‘Rings of Power’ en confronteren zij de ultieme vijand.

Middle-earth: Shadow of Mordor wordt gelanceerd in Europa op 3 oktober 2014 voor PlayStation 4 en Xbox One, op 30 september voor Steam/PC en op 18 november voor PlayStation 3 en Xbox 360.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.