Speel met Batgirl in Batman: Arkham Knight

Speel met Batgirl in Batman: Arkham Knight

Warner Bros. heeft meer informatie vrijgegeven rondom de extra content voor mensen die de season pass van Batman: Arkham Knight aan gaan schaffen. Hoewel niet alles al aangekondigd is, zijn de eerste details inmiddels bekend. Zo gaat de DLC je in staat stellen om met Nightwing, Robin en met Batgirl aan de slag te gaan. Die laatste is nieuw in de Arkham-reeks. Haar verhalende DLC zal door het leven gaan als ‘a Matter of Family’ en zal zich afspelen voor het ongeluk.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Daarnaast zal er een extra mode verschijnen die de naam ‘The Season of Infamy’ krijgt. Hierin zullen bekende schurken uit de Batman-geschiedenis opdraven en nieuwe missies, verhalen en extra gameplay mogelijkheden hun opwachting maken. Ook gaat het mogelijk zijn om skins op je Batmobile to te passen. Deze skins zullen herkenbaar zijn uit de geschiedenis van de comics. Batman gaat immers al 75 jaar mee en heeft heel wat auto’s gehad. Deze skins krijgen ook eigen racebanen. Als laatste krijgen de eerdergenoemde personages ook nieuwe challenge maps, elk toegespitst op de eigen vechtstijlen.

De season pass gaat 39,99 euro kosten, Batman: Arkham Knight verschijnt op 23 juni.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.