Speel World of Warcraft Classic met Virtual Ticket

Speel World of Warcraft Classic met Virtual Ticket

Wanneer je BlizzCon niet kunt bezoeken (de grote beurs van Blizzard), kun je hem wel thuis beleven met een Virtual Ticket. Het geeft je de mogelijkheid om digitaal aanwezig te zijn. Elk jaar krijgen eigenaren van de Virtual Ticket leuke goodies voor in alle Blizzard-games. Zo weten we nu al dat Sombra in Overwatch een toffe Demon Hunter Skin heeft gekregen en dat er nog meer aan zit te komen. Maar Blizzard gaat een stapje verder.

Vorig jaar werd World of Warcraft Classic aangekondigd. Een versie van de game zoals ‘ie jaren geleden was, voor de Cataclysme, in de tijd dat level zestig het hoogst haalbare was. Dit jaar is de game te spelen op BlizzCon. Deze demo kunnen Virtual Ticket eigenaren ook downloaden en spelen.
Vlak na de openingsceremonie op 2 november is het mogelijk om de demo binnen te halen en te spelen met mensen op BlizzCon. Je kunt enkele vroege level-zones bezoeken en daar de queesten doen. Of je nu Horde of Alliance speelt, de begin ervaring is er in het originele Azeroth. De demo is te spelen tot 8 november.

Ook zijn nieuwe in-game extra’s aangekondigd. In World of Warcraft krijg je de War Mantle of the Alliance & War Mantle of the Horde. Met deze cosmetische upgrade kun je laten zien aan wie je nu echt je eer pleit. Daarnaast is er de Stormwind Champion’s War Banner & Orgrimmar Hero’s War Banner.
Overwatch is al voorzien van Sombra’s skin en in Heroes of the Storm kun je nu de Nexus Razorgrin mount krijgen. Wat Diablo III, Starcraft II en Hearthstone krijgen is nog even geheim.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.