Speelt Far Cry 4 zich af in de Himalaya's?

Speelt Far Cry 4 zich af in de Himalaya's?

Er doen enkele fijne geruchten de ronde rond Far Cry 4, een game die volgens Drive componist Cliff Martinez, reeds een tijdje in de maak is. De shooter zou op de E3 van dit jaar officieel voorgesteld worden en gepland staan om in het voorjaar van 2015 te verschijnen voor PC, PS4 en Xbox One.

Opmerkelijk is dat volgens bepaalde bronnen de game zich af zou gaan spelen in het Hymalayagebergte en dat de tropische locaties die we gewend zijn van de reeks dus ingeruild worden voor sneeuw en gebergte.Klimmen zou gezien de setting een belangrijk onderdeel gaan worden van de gameplay, maar naar goeie gewoonte in de reeks moet je niet alles te voet afleggen, berijdbare olifanten zouden namelijk onderdeel uitmaken van de gameplay. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.