Stan Lee brengt je een nieuwe LEGO Marvel Super Heroes trailer

Stan Lee brengt je een nieuwe LEGO Marvel Super Heroes trailer

Vandaag is een nieuwe trailer van LEGO Marvel Super Heroes vrijgegeven. De game brengt een origineel verhaal met alle helden en schurken uit het Marvel universum. Spelers kunnen spelen als Iron Man, Spider-Man, de Hulk, Captain America, Wolverine en vele andere Marvel personages. Samen worden de krachten gebundeld om Loki en tal van andere Marvel schurken te weerhouden van het ontwikkelen van een superwapen, waarmee de wereld vernietigd kan worden. Spelers kunnen jagen op Cosmic Bricks tijdens hun reis door LEGO Manhattan en ook belangrijke locaties uit het Marvel universum bezoeken, zoals de Stark Tower, Asteroid M, een Hydra basis en de X-Mansion. In de trailer horen we niemand minder dan Stan Lee, de grote man achter veel superhelden van Marvel.

LEGO Marvel Super Heroes verschijnt 13 november op Xbox 360, PlayStation 3, Wii U, Nintendo 3DS, PlayStation Vita en PC en eind november op PlayStation 4.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.