Star Wars Battlefront 2 heeft singleplayer campaign

Star Wars Battlefront 2

PC PlayStation 4 Xbox One
8.4

Sterk

8.2

User Avg

Star Wars Battlefront 2 heeft singleplayer campaign

Star Wars Battlefront 2 heeft singleplayer campaign

Star Wars Battlefront 2 zal een verhalende, single player campagne hebben. Dit meld Eurogamer nadat ze een interview hebben gehad met Dice producer Paul Keslin.

Voor Star Wars-fans zal 2017 een geweldig jaar worden. Niet alleen verschijnt Episode VIII (die volgens de geruchten Forces of Destiny gaat heten), maar ook keert Dice terug met een compleet nieuwe Battlefront. Paul Keslin geeft aan dat de campaign ‘locked in’ is.

Myself as a Star Wars fan, I want story, I want narrative, I want something I can play that immerses me in that world but gives me something to follow and chase. We don’t want it where single player isn’t that great but multiplayer has this great thing and isn’t connected.

Tijdens de ontwikkeling van de DLC voor Battlefront, vooral tijdens Death Star en Rogue One: Scarif, heeft Dice veel geleerd. Keslin laat weten dat Dice er in is geslaagd om verhalende gameplay in elkaar over te laten gaan, zonder laadtijden. Iets wat een singleplayer campagne ten goede zal gaan komen. Of het nu voor spelers mogelijk gaat zijn om zelf in ruimteschepen te stappen (en niet via een pick-up in een voertuig te belanden) is nog niet bekend. Wel zegt Keslin “we are really getting there”.

Star Wars Battlefront was een gigantisch succes voor EA en Dice. EA gaf onlangs nog aan dat ze erg trots is op de statistieken van de game. Het gemis aan een singleplayer was voor velen het grootste minpunt. Het lijkt er dus op dat Dice naar haar fans blijft luisteren. Battlefront 2 moet eind 2017 verschijnen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.