Trailer The Elder Scrolls Online toont Murkmir

The Elder Scrolls Online

PC PlayStation 4 Xbox One

Trailer The Elder Scrolls Online toont Murkmir

Trailer The Elder Scrolls Online toont Murkmir

De teruggetrokken bewoners van het moerassige thuisland van de Argonian geven hun geheimen prijs nu ZeniMax Online Studios de dijken breekt van The Elder Scrolls Online’s nieuwste DLC zone. Vanaf nu kunnen PC-en Mac-spelers alles uit dit schimmige rijk onderzoeken – van de dodelijke fauna en flora, de uitdaging van twee nieuwe delves en twee nieuwe wereldbazen, tot de gevechten die op volle kracht door Blackrose Prison razen.

Ze bieden aan fans van het spel ook een gloednieuwe manier om in Murkmire te geraken. Spelers kunnen via de traditionele weg betalen – door 2000 in-game Crowns te gebruiken, of door een ESO Plus lid te worden – of de DLC gratis krijgen door in totaal 24 dagen in te loggen in de maand november. ESO Plus leden profiteren vanaf 13 november ook van een verhoging van de maandelijkse Crown-vergoeding van 1500 naar 1650.

De onverschrokken avonturiers op Xbox One en PlayStation 4 kunnen vanaf 6 november met de uitbreiding aan de slag.
De gratis Update 20 is tegelijkertijd vrijgegeven met Murkmire. Deze bevat de mogelijkheid om je helden te herschikken op het Character Creation scherm, volledig te vernielen – en te herstellen – bruggen op de Cyrodiil Battleground, werkende Music Boxes als onderdeel van het Housing System en meer! De toevoegingen en verbeteringen onder Update 20 zijn voor alle spelers gratis beschikbaar.

Daarbovenop lichten ze graag toe hoe spelers hun handen kunnen leggen op een prachtige, en bovenal, gratis Nascent Indrik mount. Spelers moeten simpelweg deelnemen aan activiteiten verspreid over vier evenementen – het Witches Festival, Clockwork City Celebration, de Undaunted Celebration en het New Life Festival – die vanaf 18 oktober tot 2 januari 2019 plaatsvinden. Door deel te nemen, kunnen spelers vier exclusieve Indrik Feathers verdienen die vervolgens ingewisseld kunnen worden voor de mount.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.