Star Wars Battlefront II gaat terug naar de Clone Wars #E32018

Star Wars Battlefront 2

PC PlayStation 4 Xbox One
8.4

Sterk

8.2

User Avg

Star Wars Battlefront II gaat terug naar de Clone Wars #E32018

Star Wars Battlefront II gaat terug naar de Clone Wars #E32018

Tijdens EA Play heeft Dice laten weten dat deze zomer er flink wat gratis content richting Battlefront II gaat komen. Ze hebben geluisterd naar de fans, fans die schreeuwen om meer content rondom de Clone Wars. En Dice komt nu met een antwoord. Er komen nieuwe manieren om de game te spelen. Zo zijn er nieuwe squadmogelijkheden om samen te spelen met vrienden, komt er een dogfight mode waarin je met Hero Ships op elkaar jaagt en komt er een mode waarin je op grote maps commando posts over moet nemen / moet beschermen.

Interessanter is echter dat Dice de grootste map die ooit in Battlefront heeft gezeten gaat brengen, situerende op Geonosis. Dit vult de ontwikkelaar aan met vier nieuwe helden waarmee gespeeld kan worden. General Grievous, Count Dooku, Obi-Wan Kenobi en Anakin Skywalker.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.