Star Wars Battlefront II’s aangepaste progressie komt eraan

Star Wars Battlefront 2

PC PlayStation 4 Xbox One
8.4

Sterk

8.2

User Avg

Star Wars Battlefront II’s aangepaste progressie komt eraan

Star Wars Battlefront II’s aangepaste progressie komt eraan

Een belangrijke Star Wars Battlefront II-update staat in de startblokken. Vanaf de release hebben de ontwikkelaars hard gewerkt aan aanpassingen op basis van jullie feedback om een betere game voor alle spelers te maken. Vandaag kondigen ze de Star Wars Battlefront II progressie-update aan, een compleet nieuwe versie van het progressiesysteem in de game, die vanaf 21 maart wordt geïntroduceerd. Daarnaast zijn er nog een paar aanpassingen aan het uiterlijk van de game, maar daar vertellen ze straks meer over.

Met deze update wordt je progressie lineair. Star Cards of andere items die de gameplay beïnvloeden, kun je alleen verdienen met gameplay en kunnen niet worden aangeschaft. In plaats daarvan verdien je ervaringspunten voor de klassen, heldenpersonages en schepen die je kiest in multiplayer. Als je genoeg ervaringspunten hebt verdiend om het niveau voor die eenheid te verhogen, krijg je één Skill Point om de Star Card die je wilt gebruiken, te ontgrendelen of te upgraden. Je behoudt alles wat je al hebt verdiend en ontgrendeld. Je behoudt alle Star Cards, helden, wapens en andere dingen die je al hebt verdiend. Wat je al hebt verdiend, kan nog steeds gebruikt worden na deze update, ongeacht de voortgang die je hebt geboekt.

Crates bevatten geen Star Cards meer en kunnen niet worden aangeschaft. Deze kisten kunnen worden verdiend door je dagelijks aan te melden, mijlpalen te voltooien en tijdsuitdagingen te spelen. In de crates vind je Credits of items van uiterlijke aard, zoals emotes of victory poses, maar niets wat de gameplay beïnvloedt.

Vanaf april kun je een verschijning direct in de game kopen met credits of Crystals. De eerste nieuwe verschijningen komen er binnenkort aan, wat betekent dat je een nieuw uiterlijk voor je helden en soldaten direct met credits (in de game verdiend) of Crystals (beschikbaar voor aanschaf in de game of via de online stores van de console) kunt aanschaffen. Als je er ooit van hebt gedroomd om een Rodian in het Verzet te zijn, ligt die kans nu voor het grijpen.

Deze veranderingen zijn een grote stap. Ze gaan door met het aanpassen van de basis van de game en het toevoegen van nieuwe content. En er komt nog veel meer aan! Naast de patches met verfijningen zullen de komende maanden een aantal speltypen toegevoegd worden aan Star Wars Battlefront II, met verschillende opvallende en gloednieuwe manieren om te spelen. Sommige, zoals de onlangs tijdelijk verkrijgbare Jetpack Cargo, zijn totaal anders dan wat je eerder in de game hebt meegemaakt.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.