Het Nederlands vrouwenelftal zit in FIFA 17

FIFA 17

PC PlayStation 3 PlayStation 4 Xbox 360 Xbox One
9.2

Geweldig

8.7

User Avg

Het Nederlands vrouwenelftal zit in FIFA 17

Het Nederlands vrouwenelftal zit in FIFA 17

Electronic Arts heeft bekendgemaakt dat het Nederlands vrouwenelftal speelbaar zal zijn in EA SPORTS FIFA 17. Het Nederlands vrouwenelftal, dat op de 12e plaats staat in het officiële FIFA-klassement voor nationale vrouwenelftallen, zal samen met 13 andere nationale vrouwenelftallen speelbaar zijn in EA SPORTS FIFA 17.

Het is voor het eerst in de geschiedenis dat de OranjeLeeuwinnen speelbaar zullen zijn in een voetbalgame. 120-voudig international Sherida Spitse zegt hierover: “Super dat wij als team in de game zitten! Ik ben erg benieuwd naar onze skills. Het lijkt mij heel bijzonder om mezelf in FIFA 17 terug te zien!”

Nationale vrouweneftallen worden authentiek weergegeven in de game. Zo hebben de vrouwenelftallen unieke in-game animaties, 3D-spelersmodellen, en levensechte head scans.

Naast het Nederlands vrouwenelftal, kun je in EA SPORTS FIFA 17 de strijd aangaan met de volgende nationale vrouwenelftallen: Duitsland, Verenigde Staten, Frankrijk, Zweden, Engelend, Brazilië, Canada, Australië, Spanje, China, Italië, Mexico en Noorwegen. Nationale vrouwenelftallen kunnen alleen spelen tegen andere nationale vrouwenelftallen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.