Twitch op Xbox One brengt hogere kwaliteit stream dan PlayStation 4

Twitch op Xbox One brengt hogere kwaliteit stream dan PlayStation 4

Op 11 maart verschijnt de app van Twitch waardoor gebruikers van de Xbox One eindelijk kunnen gaan streamen. De eerste tests zijn inmiddels geweest. Major Nelson heeft deze week flink wat Plants vs. Zombies: Garden Warfare getoond middels zijn stream. Reddit gebruiker rotj vergeleek de stream van hem met de mogelijkheden van de PlayStation 4. De Xbox One streamt in 720p (1280×720) met dertig frames per seconde. De PlayStation 4 moet het doen met dertig frames per seconde op 960×540.

Ook kun je de streams van je PlayStation 4 niet archieven, iets wat op de One wel kan. Daarnaast kun je op de nieuwe Xbox de chat en player stats zien zonder ze in de stream weer te geven. Je partychat gaat niet opgenomen worden in de stream.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.