Hitman gaat stoppen met episodische content

Hitman

PC PlayStation 4 Xbox One
8.5

Sterk

8.7

User Avg

Hitman gaat stoppen met episodische content

Hitman gaat stoppen met episodische content

Hitman verscheen als episodische game waarbij je steeds in een andere locatie je ding moest doen. Binnenkort verdwijnt de optie om de game op deze manier aan te schaffen. Nu de laatste episode al een tijdje uit is en de game als volledig pakket aangeboden wordt, is besloten om die episodische manier van aanschaffen weg te halen. Over twee weken zal deze verandering doorgevoerd worden, vanaf dan kun je dus niet meer een losse episode kopen om te kijken of het wat voor je is. Vanaf dan koop je meteen de volledige game. Volgens IO Interactive heeft dit niets te maken met het feit dat de studio door Square Enix in de verkoop is gezet. De verandering stond al gepland en moet er voor gaan zorgen dat het makkelijker en eenvoudiger is om de game binnen te halen.

Voorlopig lijkt het echter wel vooral op Steam te gebeuren. Heb je al episodes gekocht, dan krijg je korting wanneer je het totale pakket aanschaft. Of de verandering ook op PlayStation 4 en Xbox One doorgevoerd gaat worden is nog onduidelijk.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.