Stem af op de Xbox Livestream & Age of Empires @ Gamescom Live

Age of Empires: Definitive Edition

PC
7.8

Goed

Stem af op de Xbox Livestream & Age of Empires @ Gamescom Live

Stem af op de Xbox Livestream & Age of Empires @ Gamescom Live

Gamescom staat voor de deur en aanstaande zondag wordt de week gestart met Xbox @ Gamescom Live. Vergeet niet om af te stemmen op de speciale Xbox @ Gamescom Livestream om het laatste nieuws te krijgen over gewilde games die naar de Xbox-familie en Windows 10 komen. Ze hebben wereldpremière trailers en natuurlijk meer informatie over de meest krachtige console ooit gemaakt, de Xbox One X.
Xbox @ Gamescom Live begint aanstaande zondag 21:00 uur. De stream wordt gehost op Mixer.com en via de Mixer app. We hebben drie URL’s voor de show, waarvan de aftelling één uur voor de livestream begint.

• Stream met Engelse gesloten caption: www.mixer.com/Xbox
• Stream met Engelse open captions (burned in video): www.mixer.com/XboxCC
• Stream met Duitse open captions (burned in video): www.mixer.com/XboxCC_DE

Volgende week maandag 21 augustus om 21:00 uur krijgen we een first look en hands-on preview van de onlangs aangekondigde Age of Empires: Definitive Edition op gamescom 2017. En dat is niet alles: er gaat spannend nieuws rondom deze franchise onthuld worden! 20 jaar na de lancering op pc in 1997 is op E3 2017 aangekondigd dat Age of Empires: Definitive Edition uitsluitend naar Windows 10 komt, met een gesloten beta die nu beschikbaar is voor registratie. Gecreëerd als een eerbetoon aan fans van de serie en alle pc-gamers, zal Age of Empires: Definitive Edition de oorspronkelijke Age of Empires en de uitbreiding van de Rise of Rome uitbreiding terugbrengen met 16 beschavingen om te verkennen, inclusief prachtige verbeterde graphics, volledig opnieuw gearrangeerde soundtrack, gloednieuw verhaal, grote gameplay verbeteringen, Xbox Live ondersteuning voor multiplayer en meer.

Na het livestream event op gamescom op maandag 21 augustus zullen meer details worden gedeeld.

Meld je aan bij je Microsoft-account op Mixer.com en je maakt kans om geweldige prijzen te winnen en vragen te stellen aan de teams achter jouw favoriete games. Het Xbox team laat je graag zien waar ze mee bezig zijn geweest sinds E3 2017, dus zorg dat je dit weekend afstemt!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.