Maak je eigen Yarny uit Unravel

Maak je eigen Yarny uit Unravel

Martin Sahlin, Creative Director van Unravel, nodigt je uit om je eigen versie van Yarny te maken, nog voordat je zelf met dit kleine, nieuwe personage het avontuur aangaat in de game Unravel. In een nieuwe instructievideo laat Sahlin zien hoe je Yarny zelf kunt maken met ijzerdraad, garen en paperclips, net zoals hij zelf deed op zijn campingtrip in de bossen van Noord-Scandinavië. Een geschreven handleiding hoe je je eigen Yarny kunt maken, kun je vinden op de Unravel-site.
Yarny staat voor de connecties die mensen met elkaar hebben en Sahlin nodigt je uit om je eigen Yarny te delen met @Unravel_Game via Facebook, Instagram en Twitter. Geselecteerde foto’s worden zichtbaar op een interactieve kaart, waarop de liefde voor Yarny zichtbaar wordt.

Unravel is vanaf 9 februari beschikbaar en zal je verwonderen, je vaardigheden testen en je hart veroveren. Unravel verschijnt op PC, PlayStation 4 en Xbox One.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.