Story trailer voor LEGO DC Super Villains onthuld

LEGO DC Super Villains

Nintendo Switch PC PlayStation 4 Xbox One
8.2

Sterk

Story trailer voor LEGO DC Super Villains onthuld

Story trailer voor LEGO DC Super Villains onthuld

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, The LEGO Group en DC Entertainment hebben een nieuwe story trailer onthuld voor LEGO DC Super-Villains. De trailer toont hoe een groentje het kwaad moet bestrijden en samenwerken met het beste van de slechten, waaronder de Joker, Harley Quinn, Lex Luthor, Deathstroke, Killer Frost, Sinestro en talloze anderen, om de planeet te redden!
LEGO DC Super-Villains is de eerste LEGO-game die spelers midden in een schurkcentrisch verhaal plaatst vol favoriete locaties en personages uit het DC-universum. De game is vanaf 17 oktober verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One X, Nintendo Switch en pc.

In LEGO DC Super-Villains is de Justice League verdwenen en is de bescherming van de aarde overgelaten aan een groep nieuwe helden uit een parallel universum die zich hebben uitgeroepen tot het “Justice Syndicate”. Beruchte DC-superschurken uit de “Legion Of Doom” ontdekken dat de nieuwste helden van de aarde misschien niet zijn wat ze beweren. Met het compleet aanpasbare superschurkpersonage van de speler in de leidende rol moet dit team van kleurrijke wetsovertreders zijn krachten bundelen om de kwade plannen van de onbekende vreemdelingen te dwarsbomen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.