Tank Hunter arriveert in World of Tanks op PS4

World of Tanks

PC PlayStation 4 Xbox 360 Xbox One
7.9

User Avg

Tank Hunter arriveert in World of Tanks op PS4

Tank Hunter arriveert in World of Tanks op PS4

Wargaming heeft zojuist Tank Hunter gelanceerd op de PlayStation 4. Deze nieuwe update voor World of Tanks introduceert 23 nieuwe Tank Destroyers.

Tank Hunter ondersteunt de Britse, Duitse, Amerikaanse en Sovjet-takken met enorme krachtige tanks. Deze Tank Destroyers kunnen de meest bepantserde tanks aan flarden schieten en hebben fantastische camouflage. Helaas hebben zij geen goede bescherming en zijn zij ook niet mobiel maar dat maken zij goed met hun genadeloze vuurkracht. De meest opvallende zijn de snelle krachtige maar licht bepantserde M18 Hellcat, de Waffenträger auf Pz. IV en de Object 263.

World of Tanks op de PlayStation 4 is kosteloos te spelen voor iedereen. Je hebt geen PlayStationPlus abonnement nodig om mee te kunnen knallen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.