World of Tanks wordt persoonlijk met nieuw missie systeem

World of Tanks wordt persoonlijk met nieuw missie systeem

Wargaming maakt bekend dat de persoonlijke missie systeem voor de online actie game World of Tanks wereldwijd live is gegaan. Dit geeft spelers de kans om hun missies te personaliseren doormiddel van keuzes te maken uit een collectie van diverse campagnes. Uiteraard krijgt men unieke beloningen bij het behalen ervan.

Na het behalen van aaneensluitende missies in een campagne zullen spelers specifieke prijzen ontvangen naar gelang de missie. Onder deze beloningen vallen onder andere: Ervaringspunten maar ook hoge tier voertuigen als de “StuG IV” (Tier 5), “T28” heavy tank concept (Tier 7), “Т-55 NVA DDR” (Tier 9), en de “Object 260” (Tier 10). Allen met 100% tank crew ontwikkeling, “Sisterhood of Steel” perk en vrouwelijke crewleden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.