Team Sonic Racing scheurt naar je toe deze winter

Team Sonic Racing scheurt naar je toe deze winter

Sonic-fans, opgelet! Sega onthult de gloednieuwe racegame Team Sonic Racing. Deze game van de bekroonde studio Sumo Digital combineert de beste elementen van razendsnelle arcade-races met unieke mogelijkheden om voertuigen aan te passen. Sonic-fans kunnen solo spelen, samenwerken met vrienden in teams of het tegen elkaar opnemen in superspannende races door het hele Sonic-universum.

Team Sonic Racing verschijnt zowel fysiek als digitaal op de Sony PlayStation 4, Microsoft Xbox One, en Nintendo Switch en alleen digitaal op pc. De fysieke versie is nu beschikbaar als pre-order bij retailers. Digitale pre-orders zullen op een later datum beschikbaar zijn.

Om de aankondiging te vieren, heeft SEGA een nieuwe trailer onthuld die fans een idee geeft van wat ze komende winter kunnen verwachten. Bereid je voor op razendsnel spektakel, en bekijk hier de aankondigingstrailer van Team Sonic Racing!
In Team Sonic Racing scheuren fans als Sonic, Shadow, Tails en andere beroemde personages over de levendige circuits van het Sonic-universum. Speel solo of met maximaal twaalf coureurs online in verschillende spannende spelstanden voor één of meer spelers, waaronder Grand Prix, Time Trial, Team Adventure en meer. Met unieke personagetypes, spelstanden en auto-aanpassingsmogelijkheden, combineert Team Sonic Racing de beste elementen van racegames.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.