Telltale maakt games met Marvel

Telltale maakt games met Marvel

Telltale is bezig met een groot aantal bekende licenties. Zo maken ze bijvoorbeeld games rondom The Walking Dead, Game of Thrones, Borderlands en hebben ze titels als Jurassic Park en Back to the Future achter zich liggen. Maar waar gaat het volgende avontuur van Telltale brengen? Nu is Telltale in zee gegaan met Marvel, de studio achter Spider-Man, The Avengers, X-Men, Hulk, Captain America, Guardians of the Galaxy en al die andere helden. De eerste Marvel/Telltale-game moet verschijnen in 2017, al is het nog niet bekend welke tak van Marvel in de game te zien zal zijn.

Volgens Marvel Games creative director Bill Roseman wil de studio games maken die authentiek zijn met sexy, ‘eye-popping’ visuals. Of de standaard Telltale formule op Marvel toegepast gaat worden (episodische games waarin jouw keuzes centraal staan) weten we pas na een officiële aankondiging.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.