Tequatl Rising 17 september in Guild Wars 2

Tequatl Rising 17 september in Guild Wars 2

Iets heeft macht vergaard in de diepten van Tyria. Het is sneller, sterker, dodelijker… en keert binnenkort terug. NCSOFT en ArenaNet onthullen vandaag Tequatl Rising, de nieuwe release voor Guild Wars 2, die dinsdag 17 september live in de game komt.

De update bevat de terugkeer van Tequatl the Sunless, de brute drakenbaas die uit het water opstaat om dood en verderf te zaaien. Gamers wordt gevraagd samen te werken en nieuwe creatieve strategieën te bedenken om weerstand te bieden aan de nieuwe en meer uitdagende gevechtsmechanismen van Tequatl: het belooft een episch gevecht te worden en een van de lastigste ontmoetingen tot nu toe! Maar dat is nog niet alles. De update bevat ook een verbeterde Looking For Group (LFG) tool, waarmee spelers eenvoudiger groepen in de game kunnen vinden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.