The Awesome Adventures of Captain Spirit is nu gratis te downloaden

The Awesome Adventures of Captain Spirit is nu gratis te downloaden

Square Enix kondigt aan dat The Awesome Adventures of Captain Spirit, een gloednieuwe, verhalende ervaringsdemo in de zeer succesvolle, bekroonde Life is Strange-franchise, Nu verkrijgbaar is voor de Xbox One, PlayStation 4 en PC. De game is digitaal en helemaal gratis verkrijgbaar voor iedereen. Deze demo is geheel gratis, er zijn geen aanvullende aankopen vereist om van de volledige ervaring te genieten.
Chris is een gewone, 9-jarige jongen die een superheld wil worden. Met behulp van zijn speelgoed en grote verbeeldingskracht, verandert hij een gewone zaterdag in een reeks spannende avonturen. Maar hij is niet helemaal voorbereid op de buitengewone gebeurtenissen die vandaag voor hem in petto hebben…

The Awesome Adventures of Captain Spirit is een op zichzelf staand, origineel verhaal in het Life is Strange-universum van ontwikkelaar Dontnod Entertainment. De demo laat spelers hun eerste stappen zetten in de wereld van Life is Strange 2, en is ook verbonden met het gloednieuwe verhaal van dit langverwachte vervolg. Life is Strange 2 verschijnt op 27 september voor dezelfde platformen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.