The Elder Scrolls: Legends FrostSpark Collection nu beschikbaar

The Elder Scrolls: Legends FrostSpark Collection nu beschikbaar

Een nieuwe set van promotionele kaarten is nu beschikbaar voor The Elder Scrolls: Legends! De FrostSpark Collection bevat 11 nieuwe verzamelkaarten die zeker voor opschudding gaan zorgen in de bestaande meta en zullen zorgen voor enkele…unieke interacties. Of je nu een orc deck hebt of de voorkeur geeft aan een gecontroleerde speelstijl, de FrostSpark Collection heeft wat je zoekt. Check Bethesda.net voor de details, waaronder een verdeling van de 11 nieuwe kaarten.

Spelers kunnen kunnen nu inloggen in Legends om de FrostSpark Collection te claimen voor de prijs van 1,500 Gold of €9,99. De FrostSpark Premium Card Collection is beschikbaar voor €19,99 en bevat drie premium exemplaren van elke exclusieve kaart. Er is nog geen betere tijd geweest om The Elder Scrolls: Legends te spelen nu we dichterbij kruipen naar The Isle of Madness waar Sheogorath, de Daedric Prince of Madness, zich bevindt!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.