The Elder Scrolls: Legends – Houses of Morrowind aangekondigd

The Elder Scrolls: Legends

Mac Mobile PC

The Elder Scrolls: Legends – Houses of Morrowind aangekondigd

The Elder Scrolls: Legends – Houses of Morrowind aangekondigd

Bereid je voor om vanaf 28 maart de provincie Morrowind opnieuw te ontdekken in The Elder Scrolls: Legends – Houses of Morrowind, de volgende grote uitbreiding voor het populaire strategische kaartspel en de grootste uitbreiding sinds Heroes of Skyrim van vorig jaar. Reis door de onbekende en bizarre landen van Vvardenfell en verzamel meer dan 140 nieuwe kaarten die de essentie van The Elder Scrolls III: Morrowind en diens prequel Elder Scrolls Online volledig vastleggen. Zweer je trouw aan de vijf Great Houses of Morrowind en hun intriges; ontmoet buitenwereldse wezens; en kom oog-in-oog te staan met de levende goden en hun aartsvijand, de machtige Dagoth Ur.

Pak je wapens ga de strijd aan onder de vlag van de vijf Houses of Morrowind om krachtige, nieuwe three-attribute decks vrij te spelen.

Om een three-attribute deck te maken, moet je simpelweg een van de vele nieuwe three-attribute kaarten aan een nieuw of bestaand deck toevoegen. Ooit een Tazkad van een Sentinel Battlemace willen voorzien? Of wat dacht je ervan om Laaneth te gebruiken om op het juiste moment Allena Benoch op te roepen? Met een three-attribute deck is dat mogelijk. In ruil moeten alle three-attribute decks op zijn minst 75 kaarten bevatten en spelers mogen niet met kaarten spelen van andere attributen.

Om de groei in grootte van de three-attribute decks te verantwoorden, heeft Houses of Morrowind de maximumcapaciteit van alle decks naar 100 kaarten opgekrikt – niet enkel voor three-attribute decks.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.