The Elder Scrolls Legends nu te spelen op iPad

The Elder Scrolls: Legends

Mac Mobile PC

The Elder Scrolls Legends nu te spelen op iPad

The Elder Scrolls Legends nu te spelen op iPad

Bethesda Softworks’ eerste strategy card game gebaseerd op de prijswinnende Elder Scrolls-serie, The Elder Scrolls: Legends, is nu wereldwijd – volledig gratis – verkrijgbaar op iPad. iPad-eigenaars kunnen de game meteen via de App Store downloaden en hun Elder Scrolls card battles meenemen onderweg. De game vereist minstens iOS 10 en is compatibel vanaf de iPad 4. Was je al de pc-versie aan het spelen, dan zal je zien dat je vooruitgang gekoppeld is met je Bethesda.net-account waardoor je een game verder op de iPad kan oppikken en vice versa.

The Elder Scrolls: Legends verscheen officieel voor pc op 9 maart en maakt volgende maand zijn opwachting op Android-tablets, Mac OS in mei en iOS- en Android smartphones deze zomer.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.