The Evil Within is gold

The Evil Within is gold

The Evil Within, de nieuwe survival horror game van legendarische game director Shinji Mikami, is afgewerkt voor alle 5 de platformen! Om spelers voor te bereiden op hun zenuwslopende strijd om te overleven, is een nieuwe gameplay video vrijgegeven. Every Last Bullet biedt spelers een basisles in overleven. Door verstandig om te gaan met je voorraden & ammo en door simpelweg te weten wanneer je het op een lopen moet zetten, kun je net dat ene moment langer in leven blijven.
De game wordt ontwikkeld door Shinji Mikami en het team bij Tango Gameworks en belichaamt pure survival horror. Gedetailleerde omgevingen, gruwelijke angst en een gecompliceerd verhaal vormen een innemende wereld. Met beperkte middelen tot je beschikking zul je vechten om te overleven en pure angst doorstaan in deze mix van horror en actie. Detective Sebastien Castellanos en zijn partners komen ter plaatse om een gruwelijke massamoord te onderzoeken. Nadat hij getuige was van de afslachting van zijn collega’s door een mysterieuze kracht, loopt hij zelf in de hinderlaag en wordt hij bewusteloos geslagen. Wanneer hij ontwaakt, lijkt hij terechtgekomen in een verknipte wereld waar afschuwelijke schepsels tussen de doden ronddwalen. Sebastian begin aan een angstaanjagend avontuur met als doel te overleven en te ontdekken wat er achter dit onvoorstelbare kwaad zit.

The Evil Within zal op dinsdag 14 oktober beschikbaar zijn voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, en PC.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.