The Last of Us: Remastered komt naar PlayStation 4

The Last of Us: Remastered komt naar PlayStation 4

De geruchten gingen al langer, maar nu heeft Sony Worldwide Studios-baas Shuhei Yoshida bevestiging gegeven. The Last of Us gaat verschijnen op de PLayStation 4. De game zal op 1080p draaien en de models in de game hebben een hogere resolutie gekregen. Ook heeft ontwikkelaar Naughty Dog zijn best gedaan om de schaduw en lichteffecten te verbeteren. Als laatste zijn er tweaks toegepast in de gameplay, al wilde de studio hier geen details over kwijt.

Daarnaast bevat The Last of Us: Remastered flink wat DLC. De multiplayer zal uitgebreid worden met de Abandoned Territories en Reclaimed Territories map packs. Ook zal de Left Behind-epiloog meteen aanwezig zijn. Wanneer je de game voorziet van een pre-order kun je rekenen op één van deze bonussen:

100 Supply Points (XP) for use in Factions mode
Two special bonus skins for Joel and Ellie which will be unlocked after your complete the single player campaign
Increased Crafting Speed for use in the Single Player Campaign
Increased Healing Speed for use in the Single Player Campaign
9mm Reload Speed Increase Upgrade for use in the Single Player Campaign
Rifle Clip Capacity Increase Upgrade for use in the Single Player Campaign

The Last of Us: Remastered verschijnt in de aankomende zomer.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.